Dik Goudsblom

POP & SPIRITDik werkt als psychiatrisch verpleegkundige en trainer. Hij heeft vier kinderen en is gek op popmuziek.


Download hier gratis het boekje ‘Pop & Spirit’: 30 columns, 64 pagina’s.

Wim Huijser

AARDSE ZAKEN


Wim werkt als schrijver/publicist en uitgeefconsultant. Hij woonde de afgelopen jaren met zijn vrouw Marianne op een landgoed in de Overbetuwe. Inmiddels zijn ze verhuisd naar Wageningen. In zijn column schrijft hij over de aardse zaken van het bestaan.

Tosca Tetteroo

OVER STENEN


Tosca houdt zich haar leven lang al bezig met edelstenen en hun betekenis voor mens en dier. Zij was een van de eerste edelsteen-therapeuten en is auteur van het boek ‘Alles over edelsteentherapie’ van Uitgeverij Samsara. In het kleine dorp Ter Idzard in Friesland heeft zij een winkel vol prachtige mineralen en kristallen.

Rosalind Veltman

DE KUNSTEN
VAN


Rosalind is coach voor werk-, levens- en loopbaanvragen en geeft communicatie- en presentatietrainingen. Veel Bewogen geeft een kijkje achter haar persoonlijke scherm.

Klik op de foto en ga naar:

Opgeven voor gratis BewustZijn Online 
mailmagazine: klik hier!http://www.live.cloudformz.com/C-201512161605518252-201512161605518197/

Herma & Arie

NOMADEN STAPVOETS


Sinds maart 2014 zijn Herma en Arie vanaf de lente tot de herfst met hun huifkar onderweg. Een ecotrip op zon-, paarden-, en ezelkracht, zoals op hun site staat. Zo liepen ze al meer dan 2000 km door Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, her en der hun mooie gevilte vachten verkopend en verhalen vertellend. Al die bekende woorden van mindfull leven, slow down, in het nu zijn: Herma en Arie maken het waar. We lopen een tijdje met ze mee aan de hand van hun maandelijkse columns.

Banner proberen? 
Voor € 100 drie maanden 
op deze site én in het 
mailmagazine!banner.html